Chalk marker 8g color mix

7* Kridt tuscher vandbaseret

kr. 143,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): 800111 Kategori:

Velkommen til vores fortryllende udvalg af Chalk markers i forskellige farver og størrelser! Giv dine kreative projekter og idéer et lysende løft med disse fantastiske markers, der er skabt til at bringe farverig glæde til dit kunstneriske univers.

Vores Chalk markers er det ultimative værktøj til at udtrykke dine kreative tanker på måder, der virkelig skiller sig ud. Med et bredt udvalg af levende farver at vælge imellem, kan du nemt lade din fantasi løbe vild og skabe betagende kunstværker, dekorative skilte, vinduesudsmykninger og meget mere.

Disse markers er specielt designet til at skrive glat og jævnt på forskellige overflader, såsom glas, spejle, kridttavler og plast. Uanset om du vil udsmykke dine vinduer til en festlig anledning, skabe sjove designs på en kridttavle eller tilføje livlige detaljer til dine DIY-projekter, vil vores Chalk markers give dig præcise og lysende resultater.

Størrelsesvalget i vores sortiment giver dig mulighed for at tilpasse dine designs efter behov. Brug de tykke markører til at lave fed skrift og farverige konturer, mens de tynde markører giver dig mulighed for at tilføje fine detaljer og mønstre med lethed.

Uanset om du er en professionel kunstner eller bare elsker at udforske din kreative side, vil vores Chalk markers løfte dit arbejde til nye højder. Frigør din fantasi og skab kunstværker, der får folk til at stoppe op og beundre din unikke stil.

Giv dine lysende ideer liv med vores Chalk markers i forskellige farver og størrelser. Bestil din samling i dag og fordyb dig i en verden af farverig og inspirerende kreativitet! Væk din indre kunstner og lad dine projekter skinne med disse fantastiske markers.

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.