HP Toner Cart. W1470Y (147Y) für HP Laserjet Enterprise M611,M612,M635,M636

kr. 3.275,00

Forventet levering 3-7 dage

Varenummer (SKU): W1470Y Kategori:

Garanti

Et af de oftest stillede spørgsmål omkring garanti er om man kan miste sin garanti ved at bruge et kompatibelt CMYK-produkt i stedet for det originale fra producenten selv.

Svaret er klart og lige til, Nej det gør man på ingen måder.Det er faktisk ulovligt hvis en producent afviser en reparation eller ophæver din garanti fordi du har brugt et kompatibelt produkt i din printer/maskine.
Rent faktisk er kvaliteten på vores kompatible produkter fuldt på højde med de væsentligt dyrere produkter fra originalproducenten, og derfor tilbyder vi også en 100% tilfredsheds garanti eller pengene retur hvis du ikke er tilfreds med vores alternativer til originalprodukterne, så vi garanterer dig derfor at:

Enhver skade eller fejl på din printer/maskine der er opstået på grund af et fejl behæftet kompatibelt produkt fra CMYK, udbedres eller erstattes 100% i hele din printers/maskines, garanti/reklamations periode.

Derud over er et hvert CMYK produkt også omfattet af en 100% levetids garanti som faktisk er dækkende væsentligt ud over den lovpligtige ombytningsret jf. den danske lovgivning.

Disse mange ekstra kvalitets garantier gælder selvfølgelig for alle vores forskellige CMYK produkter der passer, til netop din printer.

Ydeevne

Forvent det bedste resultat med vores kompatible og mindst på den fulde højde med de væsentligt dyrere original varianter.

Den ydeevne vi tilbyder med vores produkter skal altid være optimal lige fra du pakker produktet ud og tager det i brug og helt indtil det tidspunkt hvor produktet er brugt op og klar til at blive skiftet ud med et nyt.

Kort sagt forvent en ydelse på fuld højde med de tilsvarende produkter fra original producenten, det manglede da bare.

Miljø

Vores fælles miljø er af højeste vigtighed, læs mere om hvad forskel vi og producenten gør for vores fælles miljø i en prioriteret indsats ved at klikke på fane bladet (miljø) herover.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.