Logitech 960-001617 / Brio 100 white Wei¯ Webcam

2 MP / 1920 x 1080 Pixels

kr. 325,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): 960-001617 Kategori:

Logitech Brio 100 – Off-White

Kontor webcam, opløsning op til 2 MP / 1920 x 1080 Pixels, opdaterings frekvens op til 30 Hz/FPS, synsfelt (FOV) 58°, med en indbygget mikrofon, PC forbindelse: USB-A, monterings muligheder: klips / fod, kompatibilitet: Windows / MacOS, farve: hvid.

• Bedre møder med Brio 100 – et enkelt og prisvenligt webcam, der giver dig mulighed for at dig fra din bedste side under videosamtaler. Fuld HD 1080p opløsning og automatisk lysbalance bringer klarhed og lysstyrke til dine opkald, så du ser bedst ud. Lyd bedre med en indbygget mikrofon, og få fuld privatliv med en integreret linse dække.

 

SE BEDRE UD

Se klarere og bedre ud i videoopkald med Full HD 1080p-opløsning.

SE LYSERE UD

Right Light øger lysstyrken med op til 50 % og reducerer skygger, så du tager dig bedst muligt ud – sammenlignet med tidligere generationer af Logitech-webkameraer.

FÅ FULDT PRIVATLIV

Den integrerede lukker som dækker kameraets objektiv giver dig pålideligt privatliv med et ryk.

LYD BEDRE

Den indbyggede mikrofon fanger din stemme, så du kan høres tydeligt i hvert videoopkald.

 

Enhedstype
Webcam
Lydsupport
Ja: indbygget omni-retningsmikrofon
Connectivity teknologi
Wired
Bredde
7.291 cm
Dybde
6.664 cm
Højde
3.191 cm
Vægt
75 g

Kamera

 
Type
Farve
Max digital video opløsning
1920 x 1080
Video Modes
720p, 1080p
Digital zoom
1
Videooptagelse
1920 x 1080 @ 30 fps
1280 x 720 @ 30 fps
Egenskaber
RightLight 2 teknologi, auto-lyskorrektion, integreret fortrolighedslukker, objektiv med anti-refleksbelægning

Billedsensor

 
Type
2 MP

Objektivkonstruktion

 
Fokusindstilling
Fikseret fokus
Diagonalt synsfelt (grad)
58

Interface

 
Computergrænseflade
USB

Diverse

 
Udstyr inkluderet
Klemmemontering
Medfølgende ledninger
1 x USB-kabel – integreret – 1.5 m
Software-certificering
Zoom Certified, Certified for Microsoft Teams, Google Meet Certified
Overensstemmelsesstandarder
Plug and Play, FSC, CarbonNeutral
Farve
Off-white

Programmer / Systemkrav

 
OS nødvendig
Apple MacOS, Microsoft Windows, Google Chrome OS

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.