maXlife Gaming MXGH-100 Headset

Med microfon og jack og usb tilslut.

kr. 122,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): OEM0300325 Kategori:
Hear more with the MXGH-100 gaming headphones from Maxlife
Good sound quality is the basis of gameplay or remote work. The MXGH-100 headphones from the Maxlife Gaming series are the perfect option for players ready for hours of fun.
The MXGH-100 headphones from Maxlife are primarily a feather-light equipment. Comfortable headband adjustment with a soft pad allows it to fit to any head. The earpieces are made of flexible foam covered with durable synthetic leather. This design allows for isolation from ambient sounds.

Wired headphones don’t have to be restrictive. In the MXGH-100, the cable with a nylon sheath is 2 m long and has a built-in volume control.
In addition, the microphone can be tilted so that it is above the earpieces and does not interfere with standard use of headphones.
The MXGH-100 headphones have an impedance of 32 ?. The sensitivity of the microphone is – 42 dB ± 2 dB, and of the headphones 120 ± 3 dB (1 kHz).

Maxlife Gaming MXGH-100 wired headset jack 3,5mm black

Colour: black
Cable length: 2 m
Tenderness: 120 dB
Connector: 3,5 mm (mini-jack)
Diameter: 40 mm
Brand: Maxlife
Microphone: yes
Earphones type: wired
frequency response: 20Hz – 20kHz
Warranty: 12 mc
the sensitivity of the microphone: 42dB +/-3dB
impedance: 32 O

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.