maXlife Kids Watch – Pink

MXKW-310

kr. 281,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): OEM0300479 Kategori:

maXlife MXKW-310 børne smart watch lyserød

MXKW-310 er et smartwatch designet til børn med fokus på sikkerhed for dig og dine børn både hjemme eller ude i byen.
Udover at du hele tiden har kontakt med dit barn er der i selve uret indbygget spil der sikrer både underholdning og kreativ udvikling af dit barn.

Med et nemt og brugervenligt design kan du indstille uret til netop dig og dine børns behov og  med den fleksible og behagelige silikonerem der er designet til selv små håndled er der ingen undskyldninger for ikke at bruge uret hver eneste dag.

For urets mange funktioner skal fungere skal uret udstyres med et sim kort der understøtter mindst 2G signalet. (i Danmark er det meste af landet dækket af signal helt op til 4 og 5G)

 

De mest aktuelle og vigtige funktioner i uret

Sikkerheds zoner: hvor du definere på et kort og overskrides disse, gives der besked på din mobiltelefon (kræver en installeret App)

Hvor er uret (GPS): Ved brug af GPS-signal og LSB-systemet kan du ikke bare se hvor uret er men også se tidligere ruter og bevægelser af uret.

Opkald og telefonbog: Med den indbyggede telefon i uret kan der foretages opkald og numre kan tilføjes i urets telefonbog.

Kamera fjernadgang: Med telefonens indbyggede kamera kan billeder der er taget med uret sendes direkte til din mobiltelefon (kræver en installeret App.)

SOS Kald: Med den indbyggede SOS opkaldsfunktion kan du modtage sos opkald direkte til et nummer du har valgt.

Matematik spil og belønnings system: I telefonen er indbygget et matematikspil og belønnings system til glæde og gavn for dit barn.

Vækkeurs og alarm funktion: med den indbyggede alarm funktion kan der sættes tider op for vækning eller hvornår barnet skal komme hjem eller lignende.

Find uret lokalt funktion: Hvis uret er blevet væk derhjemme eller i umiddelbar nærhed vil uret ringe og med lyd give dig viden om hvor uret befinder sig.

Chat og notifikation funktion: med den indbyggede chat og notifikation funktion er det nemt at bevare kontakten med dit barn.

Med i pakken:
– MXKW-310 uret i farven blå eller lyserød.
-USB kabel, Micro USB.
– Brugsanvisning på Engelsk og på Polsk.

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.