maXlife MXTC-06 PD+USB Wall Charger

PD+ USB MXTC-06

kr. 58,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): OEM0101138 Kategori:

220V Lader der understøtter USB-C og USB-A, blank hvidt og kompakt design

Maxlife MXTC-06 PD QC USB-C lader 20W, der understøtter quick charge.

 • Lader
 • Effekt: 20W
 • USB-C
 • USB-A
 • Power Delivery 3.0
 • Quick Charge 4.0
 • Fast Charge
 • Kompakt design
 • Plug and play
 • 45 x 26,1 x 80,5 mm
 • 100-240V – almindelig stikkontakt

Når din enhed, telefon eller tablet er tilsluttet denne lader finder laderens indbyggede smart chip det mest optimale strøm og spænding forhold der sikrer den hurtigste men også den mest optimale opladning med hensyn taget til dit batteri og på den måde er du sikret en lang levetid på din enhed og dit batteri ikke mindst.

Lader
Maxlife MXTC-06 PD QC USB-C plus og den velkendte USB lader, der er velegnet til iPhone og iPad, eller andre enheder, der har behov for power og overskud ved opladning.
Opladeren er perfekt til fx at tage med på ferien, i sommerhuset eller som den ekstra lader man tit står og mangler derhjemme, så du har mulighed for at oplade dine enheder super hurtigt.

Opladeren er desuden også med Power Delivery, som sørger for en effektiv opladning, med høj ydeevne. Derudover er opladeren også med plug and play funktion, og nem at betjene.

Den understøtter tillige fast charge og Quick charge som intelligent sikrer din telefon og tablet en skånsom opladning.

Pakken her indeholder:

 • 1x Oplader
 • 1x Brugervejledning

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.