Sort Laser printer 3i1 PANTUM M6500W

kr. 1.276,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): PANTUMM6500 Kategori:

Med en Pantum M6500W multifunktions laserprinter gør du din udskrivning let, ja nærmest til en leg derhjemme og på kontoret.
Med en trådløs forbindelse er denne kompakte printer perfekt til hverdags brug.

Alsidige anvendelsesmuligheder

En 3-i-1 printer gør dit liv en hel del nemmere Den samme enhed kan printe, kopiere og scanne. Et absolut must på såvel kontoret som der hjemme.
Du kan manuelt indstille printeren til at udskrive dobbeltsidede dokumenter og selvfølgelig i en fremragende 1200×1200 opløsning, som hjælper dig med at se selv det mindste print ganske tydeligt.

Nemme udskrivningsmuligheder

Med en kompakt og brugervenlig sort/hvid printer kan du nemt udskrive en masse sort/hvide dokumenter. Med trådløse udskrivningsfunktioner kan du nemt administrere dine udskrifter direkte fra din smartenhed. Du kan også nemt printe fra USB-sticks og andre enheder via den indbyggede USB 2.0-port.

Effektiv og stor kapacitet

Effektive udskrifts hastigheder på op til 22 sider i minuttet (A4) og kombineret med en 250-arks papirbakke opnår du hurtig og ubesværet udskrivning. Den første side er ude på mindre end 8 sekunder. Selve Udskriftsbakken kan indeholde op til 150 sider ad gangen.

Produktspecifikationer
Producent
Pantum
Producentens varekode
PANTUMM6500
EAN
6936358023382
Varenummer
PTUM6500W
Vægt og dimensioner
Bruttomål (med emballage) (D x B x H)
522 x 380 x 339 mm
Nettovægt
9 kg
Bruttovægt
9.025 kg
Design og udformning
Materiale
Plast
Primærfarve
Sort
Udskriftstype
Type printer
Laser
Farveudskrift
Nej
Farver
Sort
Maksimal udskrivningsopløsning (DPI)
1200 x 1200
Dokumentstørrelser
A4-A5-A6
2-sidet udskrivning
Ja manuel
Tilslutninger
USB
Ja
NFC
Nej
WiFi
Ja
Trådløs tilkobling
Wi-Fi
Tekniske egenskaber
Udskrivningshastighed, sort, normal kvalitet, A4
22 Ark
Antal inputbakker
1 ST
Papirindgangskapacitet
250 Ark
Papir output kapacitet
150 Ark

Supplies/tonere
Toner: P-210 series standard kapacitet toner (1,600 sider)

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.