A4 180g Glossy Foto Papir

50 ark pr pakke

kr. 60,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): 6161001 Kategori:

50 Ark A4 Glossy Fotopapir – Skab strålende billeder i høj kvalitet

Få mest muligt ud af dine minder med vores pakke med 50 ark A4 glossy fotopapir. Netop dette fotopapir er specielt designet til at levere strålende og levende billeder med enestående klarhed og skarphed. Uanset om du ønsker at udskrive dine yndlingsfotos, skabe professionelle præsentationer eller lave kreative projekter, er vores glossy fotopapir det ideelle valg.

Hovedtræk:

  • Høj kvalitet Glossy overflade: Vores A4 fotopapir har en glat og skinnende overflade, der fremhæver farver og detaljer med imponerende klarhed. Resultatet er billeder, der ser professionelle ud og fanger øjet med livlige farver.

  • Skarpe og levende farver: Uanset om det er farverige feriebilleder, skoleprojekter eller vigtige dokumenter, vil vores fotopapir sikre, at dine udskrifter leverer levende farver og realistiske nuancer.

  • Holdbart og slidstærkt: Vores glossy fotopapir er konstrueret med holdbarhed i tankerne. Det er modstandsdygtigt over for fingeraftryk, vandstænk og normal slid, hvilket sikrer, at dine billeder forbliver smukke og intakte over tid.

  • Nem udskrivning: Det kompatible A4-størrelse fotopapir passer problemfrit til de fleste almindelige printere og kopimaskiner. Du kan nemt udskrive dine billeder derhjemme eller på kontoret.

  • Mange anvendelsesmuligheder: Vores A4 glossy fotopapir er perfekt til alle slags udskrivningsbehov, herunder familiealbum, fotoposter, invitationer, brochurer og mere. Mulighederne er uendelige!

Hvorfor vælge vores 50 Ark A4 Glossy fotopapir?

Med vores fotopapir får du enestående kvalitet og resultater til en overkommelig pris. Gør dine minder og projekter til noget særligt ved at vælge vores glossy fotopapir til dine udskrivningsbehov.

Bestil vores 50 ark A4 glossy fotopapir i dag og oplev imponerende udskrifter, der fanger øjet og bevare kvaliteten i mange år fremover. Gør dine billeder til levende minder med vores premium fotopapir.

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.