Farvet A4 papir XL sampakke

5 farver x50 ark 250 ark pr. pakke

kr. 140,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): 960137 Kategori:

– Papirs størrelse.: A4
– 5 farver per 50 ark

Velkommen til en regnbue af farver med vores pakke med flere farvede A4-papirark, der er skabt til den kreative bruger i dig! Uanset om du er en dygtig kunstner, en ivrig scrapbooker eller bare elsker at udforske din fantasi, vil vores papir lade dine kreative ideer blomstre.

Vores pakke inkluderer en bred vifte af levende farver, der giver dig ubegrænsede muligheder for at skabe enestående projekter. Udforsk dybe blues, varme røde, beroligende grønne og mange flere farver, der passer perfekt til enhver anledning og kreativ udfoldelse.

Hvert A4-ark er fremstillet af førsteklasses materiale, der sikrer en jævn og pålidelig skriveoplevelse. Uanset om du bruger blyanter, tuscher, pasteller eller vandfarver, vil vores papir tage imod dine kunstneriske streger med lethed og præcision.

Vores farvede A4-papirark er ikke kun ideelle til tegning og maling, men fungerer også perfekt til papirklip, origami og dekorative projekter. Giv dine invitationer, kort og scrapbooks et unikt touch med vores alsidige papir.

Uanset om du er professionel eller hobbykunstner, vil vores pakke med flere farvede A4-papirark være din trofaste følgesvend til at skabe smukke kunstværker. Løs op for din kreativitet og lad dine farverige visioner tage form på vores inspirerende papir.

Tag dine kreative projekter til næste niveau med vores pakke med flere farvede A4-papirark. Bestil din pakke i dag og lad din fantasi flyve frit med denne perfekte kreativitetspartner! Skab uforglemmelige kunstværker, der vil bringe glæde og inspiration til både dig og dem omkring dig.

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.