maXlife writing board and calculator

Pink farve 100mAh micro USB

kr. 51,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): OEM0200487 Kategori:

Børns skrivebræt med lommeregner MXWB-01 Forever

Maxlife børns skrivebræt med lommeregner er et pædagogisk værktøj, der perfekt integrerer læring og sjov. Designet med børn for øje gør det muligt at consoliderer og forstærke viden gennem interaktiv underholdning. Det kombinerer to nøgleelementer: En pædagogisk lommeregner og plads til at skrive, tegne og tage noter. Dette giver barnet mulighed for at flette matematikindlæring sammen med kreativ selvudfoldelse. Brættet er praktisk og bærbart, ideelt til matematikøvelser i biler, fly og på rejser. En god aktivitet for børn at engagere sig i, blive underholdt og lære. Det er ikke kun et pædagogisk redskab, men også en inspirerende måde at udvikle matematiske færdigheder, logisk tænkning og kreativitet hos børn.

Forever Det leveres med en pen til at skrive på brættet og en USB-microUSB-kabel til opladning. Der medfølger også en manual, der vil hjælpe dig med at bruge lommeregneren og vise dig, hvad hver knap er ansvarlig for. Pædagogisk lommeregner Den indbyggede lommeregner tilbyder logiske øvelser, der engagerer barnets sind. Barnet kan løse matematiske opgaver såsom addition, subtraktion, multiplikation eller division, der står over for det passende sværhedsniveau.

Sværhedsgrader Valget af tid til at løse opgaven (5, 10 sekunder eller ingen timer) giver dig mulighed for at tilpasse udfordringerne til barnets evne. Brættet giver valg af 3 sværhedsgrader, hvilket giver mulighed for at tilpasse udfordringerne til elevens evne og erfaring.

Interaktiv læring Lommeregneren har tre logikspil – du skal give resultatet af en operation, huske tallene eller vælge det større tal blandt andre. Denne interaktive læringsmetode fremmer forståelse og konsolidering af matematiske begreber.

Kreativitet og selvudfoldelse Ved siden af lommeregneren er der plads til at skrive, tegne og tage noter. Barnet er frit til at skabe tegninger eller noter. Den støvfrie rengøringsfunktion gør det muligt for brættet at blive brugt igen og igen til nyt arbejde.

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.