maXlife writing board pink

MXWB-02

kr. 48,00

På lager
Levering 1-5 hverdage

Varenummer (SKU): OEM0200489 Kategori:

Maxlife børns skrivebræt MXWB-02
Det MXWB-02 Maxlife børns skrivebræt er en gadget, der er designet specielt til børn. Brættet er ikke kun praktisk, men har også et interessant design. Øverst er der kaninører og øjne, der bevæger sig med bevægelse, hvilket tilføjer en sjov og interaktiv element. Med i sættet er en pen, der ikke laver rod, hvilket gør det nemt og præcist at skrive og tegne på brættet.

Forever Forever

Brættet fungerer på samme måde som en tablet, da det reagerer på pennens bevægelser. Dette giver børn mulighed for at skabe tegninger og skrive uden behov for papir eller traditionelle farver. Brættet med en færdig tegning kan låses for at forhindre utilsigtet sletning. Efter at have afsluttet deres arbejde kan billedet nemt slettes ved hjælp af knappen, der er placeret i bunden, hvilket skaber plads til at skabe mere kunst. MXWB-02-brættet giver børn mulighed for at fokusere, berolige sig ned og slappe af. Gennem denne leg har børn mulighed for at udfolde deres kreativitet og nyde sig selv i timevis. Linjen tegnet af pennen er farverig, og skærmoverfladen er stor, hvilket giver endnu mere plads til at skabe.

Forever En af de yderligere fordele ved brættet er, at det er støvfrit og harmløst for et barns øjne. Dette giver forældre ro i sindet og vished om, at deres barns leg er sikker og ikke vil have nogen negative helbredseffekter. Brættet er også bærbart, letvægtigt og nemt at bruge, hvilket gør det til en ideel gadget både til hjemmebrug og rejse.

Garanti - det manglede da bare.

Hos os er vores vigtigste mål at levere varer af absolut højeste kvalitet. Garanti er ikke noget, vi nedprioriterer. Tværtimod.

Når du handler hos os, sikrer vi dig som minimum en garanti, der følger og overholder de til enhver tid fastsatte minimumskrav i dansk lovgivning inden for området.

Og faktisk har vi også produkter i vores sortiment, der har bedre garanti end loven foreskriver. Hvorfor nøjes, når kun det bedste er godt nok? Sådan er det hos os, og det kan du være sikker på...

Ydelse og garanti går hånd i hånd.

Vores varer er omhyggeligt udvalgt og testet for at levere den bedst mulige ydelse på markedet.

Derfor er fokus på optimal ydelse fra vores produkter af største betydning for os.

Og hvis uheldet skulle være ude, er den optimale garanti, som du har som kunde hos os, endnu vigtigere.

Passer vores tilbehør til dit udstyr?

Ja, det gør det - 100% sikkert. Vores originale produkter er lavet af samme producent som dit købte it-udstyr, så der er ingen afvigelser. Hos os kan du være sikker på, at alt passer nøjagtigt sammen, som det skal, og som du kan forvente. Vi går gerne så langt og lover, at du ikke skal forvente noget andet - tværtimod...

Dialog fremmer forståelse.

Derfor er det vigtigste for os at sikre dig den bedst mulige kundeservice, håndtering af dine spørgsmål samt garanti og service. Vi opfordrer dig til at give os besked, så vi kan fortsætte med at være din faste og loyale leverandør.

Producenten og miljøet.

Vi har alle en forpligtigelse overfor vores miljø og en forpligtigelse til at tage ansvar for netop, vores alles fælles miljø.
Det gælder også producenterne af de forskellige produkter vi tilbyder til dig som kunde hos os.
Derfor har vi i både en tilbagevendende dialog med producenterne men også i processen inden valget af leverandør vurderet og taget stilling til om de efterlever de krav og forventninger man med rette kan have som forbruger i såvel Danmark specifikt og i EU generelt.

Produkterne og miljøet.

Regler og love omkring hvad et produkt er fremstillet af, hvad er indholdet, er der stoffer i som kan være skadelige for brugeren eller for miljøet også, spørgsmål og krav er mange.
Derfor har vi sikret os at de varer vi tilbyder via inkd.dk alle er købt af virksomheder der ligger og handler inden for EU og på den måde er vi sikre på at de varer du køber hos os alle er godkendte og lever op til de krav der stilles til såvel produkter som producenter i netop EU.

Arbejdsmiljø og ordnede forhold.

I det vi har valgt at købe alle vores varer af virksomheder der operer og arbejder inden for EU er vi sikret at de arbejdes miljøregler der engang findes, også kontrolleres og reguleres af myndigheder inden for EU ikke bare en enkelt gang men gentagne gange i en konstant og løbende proces, til glæde og gavn for de vigtige menneskelige hensyn i et kordineret arbejde på at opnå det bedst mulige arbejdsmiljø for alle.

Inkd.dk og miljøet.

Ved en fortsat og fokuseret indsats på såvel optimering som tilpasning af vores virksomhed rent miljømæssigt i forhold til lokale som globale love og forventninger og i forhold til ansatte og produktion. Samt ved brug af emballager og produkter fra Danmark og EU samt ved en fortsat kontrol og optimering af processer og udvidelser mm.